Svenskaمطالب ویژهمقاله

Islammunism

Sveriges nuvarande dagar står inför en kamp mellan islamisering och vänsterns stöd under masken för mänskliga rättigheter. Detta kommer att leda en nyfiken tanke till frågan att även om västs ideologin och islamisk ideologi är två olika åsikter, hur kan de stödja varandra?

Inför den islamiska revolutionen i Iran 1977 talade Shah av Iran om “Den olycksbådande alliansen av rött och svart”, en fara som nu hela världen står inför. Det som får kommunisterna att känna sig nära islamister har rötter i deras ideologier och övertygelser. En av de viktigaste punkterna som de båda delar är att de är emot nationalism.

Medan kommunister tror på “kosmopolitism”, och förnekar politiska gränser, delar islam också samma synsätt och i islamisk rättspraxis är världen uppdelad i två territorier: Den islamiska världen och den hädiska världen.

Enligt muslimer är alla som bryr sig om sitt land och prioriterar det för islam en otrogen och begick det islamiska brottet Baghi (uttalas som Paris på franska och betyder omotiverat uppror mot islam) och avrättning är det enda straffet. Kommunister försöker också genom att tolka religionsfrihet och idéfrihet motivera sitt stöd för denna tro, för att inte tala om att de kallar dessa patrioter “rasister”.

Att förneka nationella hjältar är också vad båda ideologierna har gemensamt, och genom att djärva sina egna hjältar, som mestadels är förrädare mot sina länder, försöker de hjärntvätta samhället.

Slutligen är det upp till oss att stoppa Islammunismen, om vi vill leva i en fredlig värld. Visserligen är religions- och idéfriheten en stor bedrift för mänskligheten, men att använda den för att stödja sina idéer och kalla någon emot dem som “rasist” eller “islamofob” är ett brott mot de nämnda friheterna från islammunisternas sida.

نمایش بیشتر

کیارش هوشمند

وکیل پایه یک دادگستری و استاد دانشگاه، دانش آموخته دانشگاه تهران

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن